Maailma esimene Pusheeni kohvik avatakse Singapuris

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Priske ja hallitriibulise kasukaga Pusheen, maailma kuulsaim internetikass, hakkab nüüd juba kolmemõõtmelisi vorme omandama. Pusheeni ajutine kohvik avatakse Singapuris käesoleva aasta jaanuaris.

Pop-up-projekti kallal töötab Ameerika kunstnik ja illustraator Claire Belton, kes tutvustas esimest korda internetiavarustes koomiksitegelast Pusheeni 2010. aastal. Tegelase prototüübiks on tema enda samanimeline kass. 

Belton tegeleb kohvikuinterjööriga ja toiduinstagrammija Little Miss Bento annab oma panuse Pusheeni-teemalisele menüüle, milles on pearoad (halli riisi Pusheen magab köögiviljaasemel), maiustused (Pusheeni makroonid, tassikoogid, küpsised ja koogid) ning joogid (piimad ja kuumad kakaod, millel on Pusheeni nägu  peal, hulgaliselt roosasid jooke väikse vahupilvekesega).

Mida veel võib näha? Palju pastelset, õhupalle, ohjeldamatult teemaviiteid ja mõned maiuspalad, mis mängivad ilmselt oma osa Instagrami kuulsuses. Näiteks Pusheeni-kujuline pall, mille sees on maiustused, kui sa «sulatad» neid aurutatud piimasirtsuga —palju ägedam, kui hind krõbuskikarbi all.

Beltoni Pusheeni impeeriumis on muuhulgas raamat «I Am Pusheen The Cat», lisaks igasugu värviraamatuid, riideid, kodutarbeid, kleepse ja tekke, vahendab CNN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles