Kardashianid jälle fotošopi-skandaalis: tõsielustaaride jõulukaardil läksid pead ja jalad vahetusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner ja Kylie Jenner 2015.
Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner ja Kylie Jenner 2015. Foto: David Gabber / PRPhotos.com / Caters News Agency

Kardashianid ei teinud saladust, et tänavune jõulukaart sai kokku klopsitud viimasel minutil ning pooled pereliikmed on üldse välja jäänud. Nüüd on tähelepanelikumad fännid aga täheldanud, et tõsielustaaride pühadepilt on otsast otsani võlts.

Tänavusel traditsioonilisel Kardashianite jõulukaardil figureerisid ainult Kim, Kourtney, Kylie ja Khloe lastega, niisiis jäid välja Kendall, Kanye, Travis, Tristan, Rob ja ema Kris Jenner. Pealtnäha glamuurse perepildi tagamaad on aga üpris eriskummalised, kuna selgub, et foto on suures osas kokku klopsitud töötlusprogrammide abiga.

Redditis on tähelepanelikumad vaatlejad välja toonud, et terve pilt on «hullumeelselt ületöödeldud», vahendas The Sun. «Peavahetused, jalavahetused, mõni inimene on tervenisti juurde fotošopitud,» kirjutati Redditis. «Khloe jalad on kopeeritud, peegelpilti pandud ja Kylie püksisäärte otsa kleebitud,» selgitas teine.

Vaata kõnealuselt pildilt, kas saad kehvale töötlusele oma silmaga jälile:

Kim selgitas Instagramis, et osa pereliikmeid jäi tänavuselt pildilt välja, kuna nende graafikud lihtsalt ei klappinud. «Saime pildile nii palju inimesi kui võimalik!» kirjutas naine. Kuna osa lastest on fotole hiljem juurde lisatud, tekib küsimus, miks ei võinuks nii teha ka ülejäänud perega: kui juba, siis juba.

See pole aga sugugi esimene kord, kui Kardashiane fotošopis süüdistatakse. Alles hiljuti kaebasid fännid, et Khloe muutis pildil oma lapse nahavärvi heledamaks, ning paari kuu eest süüdistati Kimi oma tütre kõhnemaks töötlemises. Aastate jooksul on korduvalt kahtlustatud, et Kardashianid on oma tagumikke suuremaks ja pihtasid peenemaks fotošoppinud, ent Kim on seda eitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles