Just selleks vanuseks peaksid olema elust sotti saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Kui oled mures, et ei tea veel päris täpselt, mida elus teha tahad, siis sa pole üksinda.

Uue uuringu kohaselt on keskmine britt oma elust sotti saanud vahetult enne neljakümnendat sünnipäeva, kirjutab Metro.

Beagle Street Life Insurance viis läbi uuringu 2000 täiskasvanu peal, et selgitada välja, mis vanuseks peaksid elu erinevad aspektid olema paika loksunud. Tuli välja, et keskmine britt on karjääri, armuelu ja sotsiaalsete suhetega rahu teinud 39-eluaastaks. 

Küll aga peaksid mõned asjad paika loksuma varem. Näiteks 29. eluaastaks peaks olema välja kujunenud kindel sõpruskond ja 31. eluaastaks peaksime olema kohtunud «selle õigega». Kui aga oled vanem ja endiselt nende asjade otsingul, pole mingit põhjust paanikasse sattuda. 44 protsenti uuringus osalejatest väitsid, et ilmselt ei saa nad oma elust kunagi päris lõpuni sotti.

25 protsenti tunnistasid, et nende armuelu on kohutav ja 74 protsenti tõdesid, et nad veedavad rohkem aega asju kihva keerates kui õigeid valikuid tehes. 78 protsenti täiskasvanutest tõdesid, et maadlevad elu paika loksutamisega igapäevaselt, nii et tegelikult pole oluline, kui vana sa oled. Me kõik proovime lihtsalt eluga toime tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles