Ema eksimus sai interneti hitiks: laps sõi 11 päeva kassidele mõeldud advendikalendrist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paljud lapsed saavad jõuluootusajaks advendikalendri, mis pakub igaks päevaks väikese üllatuse, enamasti on selleks šokolaad. Võimalusi on aga üha enam ja enam ei tehta advendikalendreid ainult lastele. Hiljuti avastas kolme lapse ema Jessica Evans, et oli ühele oma lastest rabanud kiiruga hoopis kasside advendikalendri, milles leiduvad maiused tütar mitu päeva ära sõi.

Jessica postitas oma naljaka avastuse Facebooki, kus see kiiresti edasi levis. Nagu ema oma postituses selgitas, tahtis üks lastest teistsugust advendikalendrit ja pikemalt süvenemata haaras ta riiulist Garfieldi pildiga advendikalendri.

Eksitus tuli välja alles siis, kui tütar kaebas, et tema maiused on rohelist värvi ja ei maitse kuigi hästi. Esialgu oletas Jessica, et tegu on õunamaitselise šokolaadiga, kuid lähemal vaatlusel sai selgeks, et ka maiuste lõhn ei ole meeldiv. Alles siis luges ema pakendilt, et tegu on naistenõgese ja jogurtilõhnalise kassitoiduga.

Jessica tegi nalja, et on kõige halvem ema maailmas ja avaldas kahetsust, et tal läks oma eksimuse märkamiseks koguni 11 päeva aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles