Suhteeksperdid annab nõu: kuidas käituda, kui kohtingukaaslane ei vasta su sõnumile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaroslav Frank / PantherMedia / Jaroslav Frank

Teil oli tore õhtu, kuid nüüd ei vasta ta sinu sõnumile. Kuidas käitud? Suhteekspert Dawn Maslar ja elunõustaja Nina Rubin annavad nõu.

Maslar räägib, et kui teil oli tore ja ta esimesele sõnumile ei vasta, võib paari päeva pärast saata teise sõnumi. Sisu ei tohiks olla toonil «miks sa ei vasta» vaid pigem «kuidas läheb». Elunõustaja Nina Rubin läheb isegi rohkem detailidesse. Ta soovitab enne teise sõnumi saatmist olla veendunud, et ka teisel poolel oli sama tore. «Kas te naersite koos? Rääkisite te teisest kohtingust?» suunab ta küsimustega oma esimest kohtingut analüüsima. Kui sulle tundub, et teil mõlemal oli kohtudes tore, soovitab Rubin paari päeva möödudes kirjutada, et saatsid talle sõnumi, kuid pole kindel, kas see temani jõudis.

Kui ta pärast teist sõnumit või kõne ei vasta, ei tasu seda teemat rohkem upitada. Nõustaja tuletab meelde, et see periood kellegi tundma õppimisel näitab, kuidas oleks üksteisega suhtes olla. Tuleta seda endale meelde, kui käsi taas telefoni poole ulatub, kirjutab EliteDaily.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles