Mitme organisatsiooniga koostöös viidi jõulud lähemale vähekindlustatud inimestele

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusprojekti Inglipuu abiga jõuab jõuludeks Pärnumaa vähekindlustatud lasteni 71 kingitust.
Heategevusprojekti Inglipuu abiga jõuab jõuludeks Pärnumaa vähekindlustatud lasteni 71 kingitust. Foto: Maxima Eesti

Pirita Linnaosa Valitsus, Kompassi kogudus, Maxima, Tallinna Punane Rist ja MTÜ Koos Laste Heaks tegid jõuluaegse heateo 138-le inimesele.

«Aastate jooksul on Pirital välja kujunenud mitmed jõuluaegsed traditsioonid. Üheks selliseks kombeks on tänulõuna korraldamine omaste hooldajatele. Sel aastal osales lõunal 45 piirkonna elanikku,» ütles Pirita linnaosa vanem Alina Tubli.

Lisaks tänulõunale said kingitused 70 last vähekindlustatud peredest ning 50 eakat ja puuetega inimest. «Koostöös Kompassi koguduse noortega korraldasime 50 lapsele jõulupeo, kust igaüks lahkus kommipaki ja kingitusega. Maxima «Inglipuu» projektiga täitus aga 20 piirkonna lapse jõulusoov. Tallinna Punase Risti abiga said jõulupaki 50 Pirita eakat ja puuetega inimest,» lisas Tubli. «MTÜ Koos Laste Heaks 700 eurose annetuse abiga sai 14 lastega peret suure toidupaki.»

«Jõuluaegne koostöö nii mitme erineva organisatsiooniga on tõeliselt südantsoojendav. Linnaosa valitsuse nimel soovin tänada kõiki koostööpartnereid,» ütles Tubli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles