Ainult meestele: kehakeelemärgid, et naine on sinust huvitatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Kuidas saada aru kaaslase kehakeelest, et ta on sinust huvitatud?

Naistest võib olla keeruline aru saada. Mitte kõik ei ütle otse välja, et sa neile huvi pakud. Kuidas kehakeel neid reeta võib?

  • Jõllitamine. Normaalne silmavaatamine kestab mõne sekundi, pikem silma vaatamine näitab heakskiitu ja huvi. Kui naine on mehest huvitatud, hoiab ta pead 45-kraadise nurga all.
  • Kui tunneme, et keegi meeldib, kipume end sättima. Naised hakkavad tihti puudutama või siluma oma juukseid. Pikad ilusad juuksed on meestele ligitõmbavad ning naised teavad seda.
  • Tõkked teie vahel võivad olla eksitav märk. Kui naine hoiab oma põlvi või kotti teie vahel, võib see näidata, et ta pole huvitatud. Küll aga võib see tähendada, et ta ootab puudutamist (põlved sinu poole suunatud), kuid hoiab alateadlikult teie vahel väikest tõket (näiteks käekott).
  • Kihistamine ja naermine on meeldivuse korral raamatu vanim nipp. Sellegi poolest ei märka me tihti ise seda. Sellisel reaktsioonil mehele on eesmärk mehe enesekindlust tõsta.

Allikas: TheSun

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles