Ainult naistele: kehakeelemärgid, et mees on sinust huvitatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Kuidas saada aru kaaslase kehakeelest, et ta on sinust huvitatud?

Mehed võivad vahel sõnadega tagasihoidlikud olla. Kuidas tabada ära, et pakud kohtingukaaslasele huvi? Mõned kehakeele märgid reedavad mehe mõtted sulle hetkega:

  • Kui mees vaatab silma, näitab see seksuaalset huvi. Kui ta keskendub rohkem su näole, näitab see huvi sind tundma õppida.
  • Kui mees seisab sulle väga lähedal, on sel mitu alateadlikku tähendust. Ühelt poolt näitab ta end sinule suurema ja pikemana, teisalt peletab naisele ligidal seisev mees ära ülejäänud «kandidaadid».
  • Žestide peegeldamine näitab, et olete ühel sagedusel. Naise liigutuste peegeldamine näitab tema soovi sinuga samastuda. See tehnika paljastab kiiresti füüsilise sideme.
  • Üks intrigeerivamaid meetodeid mehel flirtimiseks on uhkeldamine. Ta teeb end žestidega suursuguseks ja uhkeks nagu paabulind. Selleks võib olla juuste katsumine, särgi kohendamine, enda habeme silitamine ja nii edasi. Kõik, mis tema atraktiivsust rõhutada võiks.

Allikas: TheSun

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles