Šokolaadimeistri äri läks naabruses asuva joogastuudio tõttu kõrbema, ütleb omanik

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

Tuhanded dollarid otse prügikasti! Nii kirjeldas asjade seisu päev enne suure šokolaadipoe avamist East Washingtonis selle omanik Syovata Edari. Edari sõnul imbusid võimsad aurud kõrvaluksel asuvast joogastuudio ehitustöödest tema šokolaadi. 

Šokolaadipood CocoVaa Chocolatier avas oma uksed nädal tagasi, ent šokolaadi müügil ei ole. Coco Vaa Chocolatier' omanik Syovata Edari ütles, et rohkem kui tuhandete dollarite eest ostetud šokolaadi ja mitme päeva töö on lastud vastu taevast, vahendab Channel3000. 

Pood asub joogastuudio  Inner Fire Yoga kõrval, kus mõned päevad enne šokolaadipoe avamist hakati betooniisoleerijatega pindu viimistlema. Lõhn aga jõudis ka maiustuste majja. 

Nii hakkasid Edari sõnul järjekorras seisnud kliendid kurtma peavalu ja iivelduse üle. Omaniku meelest ei olnud joogastuudio korralikult ventileeritud sel ajal, kui tööd tehti, ja et seda oleks saanud ära hoida. 

«Ajutine lõhn käib selle tööga kaasas,» ütles seevastu ehitajate esindaja Jim Anderson. «Inimesed taluvad seda erinevalt.»

Varem advokaadina töötanud Edari ütles, et ta palus peatada joogastuudio ehituse, kuni nad jõuavad leppeni, kuidas seda lõhna tulevikus vältida. Ta kaalub tõkendit.  

Joogastuudio  Inner Fire Yoga omanik Marit Sathrum ütleb, et on kurb sellise olukorra üle ega usu, et tegu oli hooletusega, ning et lõhn on tavapärane ehitusega kaasnev lõhn. Tema arvates üritab Edari hoopis nende avamist takistada. Nimelt  peaks joogastuudio avatama 29. detsembril. Praegu on aga õhus vaid elektrit. 

Šokolaadikokk ei hakka enne šokolaadi tegema, kui ta saab kätte hügieeniku kinnitused, et ohtu avalikkusele ei ole. 

«On lihtsalt häbilugu, et meie esimesed jõulupühad, mis on meie suurim müüginädal, hävitati täiesti ummispäi,» lisas omanik Syovata Edari.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles