Armastad anda uusaastalubadusi? 5 lubadust, millest on lihtne kinni pidada

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

«Võtan kaalust alla» ja «hakkan tervislikumalt toituma» on ilmselt kaks kõige populaarsemat uue aasta lubadust, mis paljude jaoks keeruliseks osutuvad. Siin on 5 lubadust, mida pole raske täita ja mis sulle hea aasta tagavad. 

1. Tee vähemalt kord nädalas pikk jalutuskäik

Proovi teha igal nädalal vähemalt pool tundi kuni tund aega pikk jalutuskäik. Sul ei pea olema kindlat sihtkohta. Jalutuskäigu idee on viibida värskes õhus ja pea klaariks saada.

2. Pane telefon kord päevas «mitte segada» režiimile

Isegi kui paned telefoni kõigest tunniks sellele režiimile, on väga värskendav veeta aega ilma sõnumite, emailide ja sotsiaalmeediata.

3. Loo endale hommiku- ja õhturutiin

Mõtle asjadele, mis tagavad sulle õnneliku päeva alguse, näiteks aja võtmine enda sättimiseks või rahulik kohvi joomine ja pane tähele asju, mis aitavad sul hästi uinuda. Selleks võib olla näiteks raamatu lugemine. Loo nendest tegevustest endale hommiku- ja õhturutiinid.

4. Tee iga päev midagi head kellegi teise jaoks

Iga päev võib küll kõlada hirmutavalt, aga need ei pea olema suured žestid. Võib-olla viid mõni päev sõbrannale kohvi, hoiad kellelegi ust lahti või lihtsalt naeratad võõrale tänaval?

5. Ole kommentaaridega helde

Iga kord kui näed sotsiaalmeedias sõbra postitust ja mõtled endamisi, kui hea ja õnnelik ta välja näeb, ära hoia seda endale. Kirjuta kommentaar! Sina tunned ennast hästi ja su sõber samuti, soovitab PureWow.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles