Meghan, võta hoog maha! Õukond on hertsoginna veidrate jõuluotsuste tõttu ärevil

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hertsog ja hertsoginna novembris 2018
Hertsog ja hertsoginna novembris 2018 Foto: HENRY NICHOLLS / REUTERS/Scanpix

Keegi ei ole unustanud maikuus toimunud Meghani ja Harry pulma, kuid muinasjutuline fassaad hakkab aina enam mõranema. Tundub, et 37-aastane Sussexi hertsoginna on oma uute ideede pealesurumisega liiale läinud.

Praegu 34-aastane prints Harry oli vaid 12, kui läks esimest korda jahile. See on olnud tema armastatud tegevus aastakümneid ning traditsiooniliselt kogunetakse faasanijahile Sandringhami valdustesse teisel jõulupühal.

Et aga mitte loomasõbrast ja aktivistist abikaasa tundeid haavata, ei võta Harry sel aastal traditsioonilisest üritusest osa – ta puudus sealt juba eelmisel aastal, kui olid Meghaniga kihlunud.

Teine probleem on Instagramis avaldatud fotoga, mis palee sõnade kohaselt saab olema Meghani ja Harry selleaastane jõulukaart. Mis on mustvalge foto juures, mis tehti nende pulmapäeval, valesti? See erineb tuntavalt tavapärasest stiilist, mida kuningapere oma pühadekaartidel kasutab. Samuti on paar vaataja poole seljaga, mida peetakse halvaks tooniks ning märgiks rahvast eemaldumisest.

See kõik läheb vastuollu kuningapere väärtustega. Hoolimata oma staatusest on nad alati väärtustanud maalähedast mainet. Kui palju traditsioone saab Meghan veel murda, enne kui asi päris hulluks kätte läheb ja kuningapere teada-tuntud headusest enam midagi järele ei jää? Just see küsimus on Meghani kriitikute huulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles