Kas oled süüdi? 5 asja, mida inimesed duši all käies valesti teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Kes oleks arvanud, et duši all saab valesti käia? Siin on viis punkti, millega inimesed kipuvad vääratama. 

1. Sa ei kasuta külma vett

Pärast kuuma dušši on su poorid avatud ja mustusele eriti vastuvõtlikud. Loputa nägu külma veega, et poore kitsendada ja ärata ennast üles. Samuti peaksid külma veega loputama oma juukseid, et tulemuseks oleksid läikivad ja terve välimusega kiharad. 

2. Sa kasutad pesemiseks käsna

Käsnad imavad niiskust ja on seetõttu ideaalseks kasvulavaks bakteritele, mida sa siis üle kogu keha hõõrud. Kui tahad tingimata käsnale truuks jääda, loputa see pärast pesu korralikult ära ja vääna kuivaks ning hoiusta teda väljaspool dušikabiini. Pea meeles, et käsna tuleks tihti vahetada. 

3. Sa kasutad samu tooteid

Ole aus ja mõtle, millal oli viimane aeg, mil kontrollisid pesemisvahendite aegumiskuupäevi? Vanaks läinud tooted on bakterite meelispaigaks.

4. Sa pesed musta veega

Sageli ei ole kraanist tulev vesi just kõige puhtam, sest võib sisaldada kloori, dušiotsikul pesitsevaid baktereid ja teisi kemikaale. Investeeri dušifiltrisse, et tagada puhas vesi.

5. Sa pesed liiga kuuma veega

Liiga kuuma veega pesemine kuivatab nahka ja võib tekitada kuivi sügelevaid laike. Kui astud duši alt välja ja su nahk on punane ning laiguline, siis tead, et kasutasid liiga kuuma vett, kirjutab The Everygirl. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles