Veedad pühad vallalisena? 5 moodust, kuidas nautida sellest iga sekundit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Luis Louro / PantherMedia / Scanpix

Vallalise staatus ei tähenda, et pühad nautimata jääksid. 

1. Veeda aega perega

Sa ei pea oma aega jagama kaaslase ja enda perekonna vahel. Naudi pühi ja segamatut kvaliteetaega oma pere seltsis. Käige emaga poodides, tehke õdede-vendadega lumesõda ja minge isaga kinno. Võta viimast toredatest traditsioonidest, mida sa võib-olla kellegagi suhtes olles enam nautida ei saa. 

2. Loo sõpradega uued traditsioonid

Jõulud on aeg kallite inimeste jaoks. Võtke sõpradega koos aeg maha ja vaadake üheskoos jõulufilme ning vahetage kingitusi. 

3. Puhka ennast välja

Suure tõenäosusega saad pühade ajal vabu päevi nautida. Kui oled viimasel ajal vähe magada saanud, kasuta võimalust ja puhka ennast korralikult välja. 

4. Mine vabatahtlikuks

Jõulud on suurepärane aeg, et anda oma panus kogukonna heaks. Pühade ajal kogutakse palju erinevaid annetusi ja otsitakse ka vabatahtlike näol abilisi. Kui oled loomasõber, võid näiteks appi minna kohalikku loomade varjupaika.

5. Loo enda kodus pühademeeleolu

Naudi võimalust kaunistada oma kodu ära just täpselt nii, nagu sina seda soovid. Sa ei pea muretsema, ega kellegi teise arvamusega arvestama. Kodu kaunistamine võib olla ka paari ühine traditsioon, aga ei pea. Ära jää ilma rõõmsast kaunistamisest lihtsalt sellepärast, et teed seda üksi, soovitab The Everygirl. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles