Burgerikoha omaniku reageering seksismi süüdistustele: poolalasti pilt iseendast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valeriy Kachaev / PantherMedia / Scanpix

Burgerikoht Ameerikas sattus negatiivse tähelepanu alla, kui kasutas reklaamiks pilti, kus napilt riietatud naine sööb. Söögikoht nimega Dope Burger kasutas kõnealust pilti oma Facebooki lehel, kus koos pildiga sooviti oma klientidele ka häid jõule.

Paljudele Dope Burgeri jälgijatele selline reklaam ei meeldinud. Et asju tasakaalustada, postitas omanik järgmisena endast palja ülakehaga pildi.

Omanik Oliver Johnson kommenteeris esimest postitust: «Viskasime jõulude puhul natukene nalja. Kuna meie esimene postitus oli mitmete inimeste arvates vastuolulise sõnumiga, siis postitasime teise pildi veel.

«Me postitame järgmise 12 päeva jooksul veel mitmeid erinevaid pilte. Esimene postitus oli lihtsalt kõikide tähelepanu püüdmiseks. Järgmised postitused aitavad inimestel mõista, et pole oluline suurus, rass või sugu – me oleme kõik võrdsed. Mis maailm see on, kus ei või natukene nalja visata?» ütleb Johnson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles