Ema keeldub lastele jõulukinke tegemast: ei ole vaja neid ära hellitada

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kirill Ryzhov / PantherMedia / Kirill Ryzhov

39-aastane kahe lapse ema oma lastele jõuludeks kinke ei tee. «Mu suurim hirm on, et lapsed kasvavad üles hellikuteks,» räägib ta.

Kim Palmer räägib, et kasvas üles keskmise finantsvõimekusega peres, kus ei puudunud kunagi jõulukingid. «Kui avasin üha järgmisi kinke, ei hinnanud ma neid õieti üldse,» meenutab ta ning loodab, et tema lastega nii ei juhtu. «Otsustasin, et ei osta lastele jõulukinke.»

Palmer lisab, et tema otsuse taga ei peitu finantsprobleemid ning kui neil oleks soovi, võiks nad oma 4-aastasele ja 8-kuusele osta kinke terve mäe jagu. «Kutsuge mind hulluks, aga ma leian, et jõulud ei peaks laste jaoks vaid kingisadu olema. Sellel aastaajal kehtib reegel, et vähem on rohkem,» räägib tervisebrändi tegevjuhi ametit pidav kahe lapse ema.

Kuigi ema ise lastele jõuludeks kingitusi ei osta, pole tal midagi selle vastu, kui sugulased lastele kinke toovad, vahendab TheSun. «Ärge saage valesti aru - nii lapsed kui mina armastame jõule! Ma tahan lihtsalt lastele raha väärtust õpetada,» selgitab Palmer ning lisab, et paluvad ka sugulastel lastele kinkideks tuua midagi praktilist ja vajalikku. Ema rõõmustab, et nelja-aastane poeg pole veel kordagi tulnud küsima, miks tema kinke pole saanud. «See näitab demonstreerib hästi meie ideed ja selle tulemusi,» möönab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles