Uuring paljastab: erinevate põlvkondade keskmine sekspartnerite arv on tõusuteel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Portaal euroClinix viis läbi uuringu, milles selgitas välja iga põlvkonna keskmiste seksuaalpartnerite arvu.

Pikalt on arvatud, et iga järgnev põlvkond on seksuaalselt vabama käitumisega ning katsetab elu jooksul rohkem partnereid. Nüüd on statistika olemas. Beebibuumi põlvkond, kes sündis aastatel 1946-1964, on oma aastakümnete jooksul maganud keskmiselt 10,7 partneriga.

60-ndatel ja 70-ndatel sündinud X-põlvkond on olnud tegusam. Hetkel 38-53-aastased X-põlvkonna esindajad on intiimsuhetes olnud keskmiselt 13,1 inimesega. Nendest naistel oli kogemusi 10,1 partneriga, meestel 16,1 partneriga.

Milleeiumlaste hingekirja, kes on hetkel vanuses 23-37, on jõudnud koguneda aastatega 11,6 sekspartnerit. Seejuures on milleeniumlastest naiste keskmine 13,4 ja meestel 10,8 parterit, vahendab DailyMail.

Küll aga kõige tegusamad on kõige nooremad - Z-põlvkond, kes sündinud pärast 1995. aastat. Vaatamata noorele eale on nad jõudnud magada juba keskmiselt 5,6 partneriga. Z-generatsiooni meestel on olnud juba noore elu jooksul keskmiselt 7,6 partnerit ja naistel 2,6 partnerit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles