Põhjus, miks prints Williami ja Kate Middletoni kihlus kuninganna murelikuks muutis (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Victoria Jones / PA Wire/PA Images / Scanpix

Tuleb välja, et hoolimata prints Williami ja Kate Middletoni pikast suhtest, ei olnud sugugi kõik arvamusel, et paar kihluma peaks. Sealhulgas oli murelik ka kuninganna Elizabeth II isiklikult.

The Express vahendab, et kuninganna Elizabeth II olid prints Williami ja Kate Middletoni kihluse osas tõsised kahtlused, sest ta uskus, et Kate'il peaks enne kihlumist olema töö ja oma identiteet.

Allikad väitsid, et Tema Majesteedil oli arvamus, et kui Kate peaks ühel päeval saama Williami abikaasaks, vajab ta korralikku tööd. «Ühest viietärnikuurortist teise liikumine ei ole eelduseks noorele naisele, kelle saatus on kuningannaks saada,» täpsustasid allikad.

Väidetavalt soovitas kuninganna oma kahtluste tõttu Kate'il rohkem heategevusse panustada, mille peale noor naine alustaski heategevusorganisatsiooni Starlighti heaks töötamist.

Allikas: Marie Claire

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles