Millise salajase sõnumi edastas Meghan Markle oma ehetega?

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images / Scanpix

Meghan Markle ei väsi meid üllatamast. Briti moeauhindade galal ootamatu ilmumise teinud hertsoginna saatis oma ehtevalikuga olulise sõnumi. 

Esmaspäeval Londonis aset leidnud Briti Fashion Awardsi galal rikkus hertsoginna taaskord etiketireegleid, kuid nägi sellegipoolest vapustav välja. 

Meghan kandis ühe õlapaelaga musta Givenchy sametkleiti, tumedat küünelakki, mis on tegelikult kuningliku pere naistele keelatud ja sinna juurde kombineeritud kuldseid ehteid.

Hertsoginna ehted ei olnud aga valitud juhuslikult, vaid tegid hoopis ilusa kummarduse oma äiapapale, prints Charles'ile, kellega naine on väidetavalt väga lähedane.

Meghani käevõrud ja kõrvarõngad on disainitud Pippa Smalli poolt ja valmistatud Turquoise Mountain Foundation meistrite poolt. Tegemist on prints Charlesi loodud heategevusorganisatsiooniga, mille eesmärk on pakkuda Afganistani noortele käsitöömeistritele tööd ja koolitusvõimalusi, vahendab Cosmopolitan. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles