6 trendi, mis tuleks jätta aastasse 2018

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gigi Hadid
Gigi Hadid Foto: Kento Nara / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Uus aasta on tulekul, mis tähendab ühtlasi ka uue lehekülje pööramist. Siin on kuus selle aasta trendi, mida 2019. aastasse kaasa ei tasu võtta. 

1. Väikesed päikeseprillid

Me ei jõua ära oodata, mil saaks väikeste trendikate päikeseprillide asemel oma silmi jälle tavaliste päikeseprillidega kaitsta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

2. Kesksajandi modernism 

Sel aastal oli väga moodsaks sisekujundustrendiks kesksajandi modernism. Mõtle näiteks sarjale «Mad Men» (eesti keeles «Pöörased»). Võib-olla on asi selle ajastu mitte just kõige mugavamas mööblis, aga me oleme valmis uuteks kaasaaegseteks trendideks!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XXe Century Furniture - BXL (@ritter_studio) on

3. «Isa» tossud 

Kuulsate moemajade selle aasta trendikaimad tossud, mis näevad välja justkui oleksid need pärit isa noorpõlvest. Inspireerituna Ariana Grandest ütleme «Thank u, next!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Кроссовки (@pogmanspb) on

4. Marineeritud kurgid ja hapukurgid

Marineeritud kurgid ja hapukurgid on soolase toidu maailmas omal kohal, kuid sel aastal on nad leidnud tee ka jäätisemaailma

5. Kardashianite meik 

Võib-olla tuleks siinkohal süüdistada hertsoginna Meghanit tema täiusliku ja tagasihoidliku meigi tõttu, aga oleme uuel aastal valmis hüvasti jätma Kim Kardashianile omase väljapaistva meigiga. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

6. Palmilehed 

Kui eelmisel aastal olid äärmiselt populaarsed erinevad sukulendid, siis selle aasta trendiks on olnud palmilehed. Palmilehed on küll dekoratiivsed, kuid kuna oleme neid näinud alates tapeetidest kuni kangamustriteni, tahaksime uuel aastal midagi muud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miriam (@midanaa) on

Allikas: PureWow

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles