Pane pühade ajal tähele: üks käitumismuster, mis ennustab, et su kallim petab suurema tõenäosusega

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mis on täpselt petmine sõltub suhtest – mõne jaoks on keelatud igasugune vabamas vormis kontakt vastassugupoolega, teiste jaoks pole isegi teise inimesega seksimine teatud tingimustel petmine. Mis iganes poleks ka teie jaoks piir, on siiski teatud mustrid, mis viitavad, kas sellest ka kinni peetakse.

On selgunud üks viis, kuidas saad oma partnerit hinnata just pühadehooajal.

Ashley Madisoni kogutud andmete kohaselt pole 61 petjatest lähedased oma partneri vanematega. Küsitlusele vastanutest tunnistas 75 protsenti, et neid ei huvita ka suhte arendamine ja umbes pool tõdes, et külastab oma ämma-äia vaid kord aastas.

Lisaks ütles 85 protsenti, et neid ei huvitagi, mida partneri vanemad temast arvavad.

Dr Tammy Nelson, kes on suhteterapeut, arvab, et põhjus on lihtne. «See teeb petmise lihtsamaks – kui nad pole kallima perele lojaalsed, ei ole ka reetmise risk nii suur,» selgitab ekspert. Kõlab loogiliselt: kui sa ei hooli oma abikaasa vanematest, ei ole sulle ka oluline, kas nad saavad haiget, kui sinu halb käitumine välja peaks tulema, kirjutab Girlfriend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles