Just see on kingitus, mis silitab südant ja laseb sul silma paista tõeliselt unikaalsena

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Otsid erilist kingitust, mis jääks meelde ja eristuks paljudest teistest kingitustest? Heategevuslikus annetuskeskkonnas annetan.ee saab kujundada personaalse sõnumiga kaardi, soovi korral lisada juurde oma ettevõtte logo ning kingitus ongi valmis, et rõõmustada sõpra, koostööpartnerit või lähedast. Kaardi kujundamine ja väljaprintimine võtab vaid mõne minuti.

Møller Autoga koostöös loodud annetuskeskkonna www.annetan.ee kasutamine on väga lihtne. Annetan.ee lehele jõudes tuleb valida annetamiseks sobilik summa, seejärel kirjutada kaardile oma tervitused, soovi korral lisada logo, kujundatud kaart enda arvutisse laadida ning kaart välja printida. Et kingitus veelgi väärikam oleks, pane kaart kaunisse pildiraami ning kingitus ongi valmis!

Toetada saab SOS Lasteküla lastele jõulukingituste ostmist, tervisetoetus võimaldab perel katta erinevaid laste tervisega seotud kulutusi, loovustoetus aitab lastel tegeleda enesele meelepärase hobiga süvenenumalt ja peretoetuse abil saab 30 lasteküla peremaja remonditöid teha.

Paberkaupadega tegeleva firma personalijuht Ene: «Eelmisel aastal otsustasime oma kõige suuremale koostööpartnerile kinkida heategevusliku kingituse ning valisime välja tervisetoetuse. Üllastusime väga positiivselt, et kaardi tegemine võttis maksimaalselt paar-kolm minutit – lisasime oma logo, kirjutasime jõulusoovid ning printisime kaardi  välja. Kuna meil on väike kollektiiv, siis kirjutasid kõik tiimiliikmed kaardile käsitsi oma nimed, panime kaardi kaunisse raami ning oligi valmis!

See emotsioon, mille saime kinki üle andes, jääb aga kauaks meelde – see oli ehe üllatus ning suur rõõm, et me olime nende jaoks midagi sellist teinud! Kaart on nende kontoris sekretäri laual kaunilt eksponeeritud siiani, hoolimata sellest, et tegemist oli jõulukingiga. Kindlasti üllatame sel aastal ka teisi oma partnereid heategevuslike kingitustega, sest see rõõm, mis peegeldub kingisaaja silmis ning mis tegelikult on tehtud nii vajaliku eesmärgi nimel, on lihtsalt geniaalne lahendus tänapäevases asjadest üleküllastunud maailmas. Lisaks ehedale emotsioonile hoiame kokku ka suurimat ressurssi, mis meil on – aega, sest iga-aastase meeleheitliku parima-originaalseima-vajalikuma kingi otsimise asemel pühendame oma aja klientidele, mis on meie kõige tähtsam ülesanne.»

Erilise ja südantsoojendava jõulukingituse saab teha www.annetan.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles