Kolm kohta, mis peoks sättides tihti ära unustatakse

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Vahel piisab heaks enesetundeks sellest, kui juuksed krunni kinni panna ja nägu ära pesta. Mõnel teisel päeval on ootused välimusele veidi kõrgemad.

Kui tunned peole minnes, et ei taha palju pingutada, aga hea välimuse pealt ei soovi samuti järeleandmisi teha, siis siin on Marie Claire vahendusel kolm olulist nippi, mis naised sageli ära unustavad. Ometi on neil üldmuljele väga suur mõju.

Silmad

Üsna masendav on pärast meikimist kuulda kellegi suust kommentaari, et sa näed väsinud välja. Kui sa ei ole korralikult magada saanud, siis on see silmadest näha. Selle varjamiseks tuleb silmemeiki tehes kanda silmalau alumisele äärele kas valget või beežikat silmavärvi (lauvärvi, silmapliiatsit või lainerit). Enne meigi tegemist võiks aga silmi turgutada silmamaskiga. Abiks võivad olla ka punetust vähendavad silmatilgad.

Õlad ja dekoltee

Staarid näevad punasel vaibal pealaest varbaotsteni viimistletud välja. Seda nad ongi, sest neil on terve meeskond selleks, et kogu nende keha läikima lüüa. Kui lähed paljastavad kleidis peole, siis arvesta samuti sellega, et peale näo meikimise võiks kreemitada ka ülejäänud nahapinda. Meikides põsesarnadele särapuudrit kandes lisa seda ka oma õlgadele, rangluule ja säärtele.

Küüned

Värske maniküür annab sulle endalegi veidi erilisema tunde ja teadmise, et oled peovälimuse saanud. Kui pikemaks maniküüriks ja salongiks ei ole aega, siis niisuta oma küüsi kätekreemi või küüneõliga ning viili ebatasasused maha. Ka puhtalt õlitamine teeb juba küüneplaadi niivõrd palju kaunimaks, et võib jääda mulje, nagu sul oleks Prantsuse maniküür. Kui sul on veidi rohkem aega, kanna kiirelt küüntele ka veidi läbipaistvat lakki, et neile läige anda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles