Sekspoos, milles naised tunnevad end kõige ebakindlamalt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bernd Friedel / PantherMedia / Scanpix

Seks on vägev, aga isegi kõige parema partneriga on see väga haavatav kogemus. Eriti raske on neil naistel, kes ei suuda oma kehaga leppida ja kes põevad ka seksi ajal selle pärast, milline keha partneri jaoks välja näeb.

Väljaanne Red küsitles naisi, et välja selgitada, millises poosis tunnevad nad end seksides keha välimuse pärast kõige ebakindlamalt. Naised vastasid pea ühehäälselt, et kõige ebakindlamalt tunnevad nad end siis, kui on mehe peal ja näoga tema poole suunatud.

Paljud naised märkisid, et siis on nende voldikesed mehele kohe näha ning gravitatsioon ei aita samuti vaatepildile kuidagi kaasa.

Aga mida arvavad sellest poosist mehed ise? Vastused võivad naisi positiivselt üllatada. Siin on mõned arvamused täiesti tavalistelt meestelt:

  • «Minu meelest on see väga seksikas, kui naine ise juhib. Ma ei arvusta tema keha, ma lihtsalt naudin seda, et saan lõõgastuda ja nautida seda tunnet, et ta on minu peal.»
  • «Mulle meeldib see poos, sest siis saan käe välja sirutades naist katsuda. Ma lähen siis nii hoogu, et ei märka midagi. Minu poolest olgu tal või kolm silma.»
  • «Kui ma seksin oma naisega, siis on sel hetkel minu jaoks kõik tema juures väga atraktiivne. Pole ühtegi poosi, mis seda vähendaks. On vaid lust ja nauding avastada erinevate sensatsioonide vaheldust ja erinevaid poose.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles