Väike inspiratsioon Kaplinnast, kui ei taha metsast kuuske tuua

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mida lähemale pühad nihkuvad, seda rohkem kerkib kuusepuid. Pea gastronoomiline vaatepilt avanes möödunud nädalal Lõuna-Aafrikas Kaplinnas. 

Sellal kui Belgiast Brasiiliani pannakse üles uhkeid puid alates portselanist kuni sellisteni, mis maa kohal hõljuvad, on selleaastane suur kuldpuu Kaplinnas iga šampanjasõbra unistus — Moët & Chandon Golden Tree, mis on valmistatud üksnes šampanjapudelitest, kirjutab IOL CO ZA. 

Hotelli Radisson Red ees kõrguv neljakordne kuldpuu ehitati 1800 taaskasutatud šampanjapudelist, mille tarvis tehti korjandus üle terve Lõuna-Aafrika. Puud ümbritseb sädelev kuldpael, mis koosneb 2000 plaadist. 

Pärast päikeseloojangut näevad külalised muljetavaldavat valgusmängu 230 m LED- tuledega pidulike jõulumeloodiate saatel, mille äratundmisega pole kellelgi raskusi. 

Moët & Chandon on loonud ka muusikaboksi «Moët Music Box», mis laseb külastajatel kuldse puuga otse suhelda — seda pöörates aktiveeritakse maagiline 40sekundiline valgusšõu ja äratatakse kuusk ellu.  

Kui sind tee juhtumisi sinnakanti viib, siis olgu öeldud, et Moët Golden Tree on avatud veel kuni 6. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles