Tarbijaid kutsuti lihasnäkke tagasi tooma, sest üks allergeen oli pakil märkimata

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jiri Hera / PantherMedia / Scanpix

Ameerikas andis ettevõte 3D Meats teada, et ligikaudu 21 kilogrammi ulatuses lihasnäkke tuleb poodidest ära korjata ning tarbijatel on õigus juba ostetud toode tagastada. Olukorra põhjustajaks on asjaolu, et toode võib sisaldada mõningal määral piima, aga seda ei olnud märgitud allergeenide hulgas.

Ameerika veterinaar- ja toiduamet kahtlustab, et inimestel võivad need tooted olla ka veel külmkapis. Kuna pakend ei vasta nõudmistele, siis palub veterinaar- ja toiduamet neid lihasnäkke mitte süüa, vaid soovitab tungivalt tagastada ostukohta või visata minema.

Pole olnud ühtegi teadet, et kellelgi oleks antud toote pärast terviserike olnud. Probleemide tekkimisel palutakse ühendust võtta oma arstiga.

Mis sina arvad, kas allergeeni puudumine pakendilt on põhjuseks, et ka need, kellel ei ole piima vastu mingisugust allergiat, peaksid antud toote ära viskama või tagastama?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles