Levinud vale, mis on süüdi paljudes purunenud suhetes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Värsked suhted purunevad tihtipeale sellepärast, et üks kaaslastest otsib tegelikult vaid seksisuhet, aga ei julge seda tunnistada. 

Seksuoloog Megan Stubbs sõnab, et on olemas õige ja vale viis, kuidas kellelegi öelda, et tahad vaid seksisuhet. «Kõige olulisem on avatud suhtlemine,» tõdeb ta.

Tõsi on, et esimesel kohtingul ei saa lihtsalt niisama öelda, et otsitakse vaid seksisuhet, kuid on olemas erinevaid viise, kuidas sellest juttu teha nii, et ka kaaslane saaks aru, millised kaardid laual on.

Kui on olemas kindlad põhjused, miks hetkel suhet ei otsita, tulevad need normaalse vestluse käigus niikuinii välja. «Eelmised suhted, olukord tööl või reisiplaanid on kõik normaalsed teemad, millest esimesel kohtingul rääkida,» sõnab Stubbs. Need võivad samuti olla põhjuseks, miks inimesed ei soovi pühenduda. 

Kui üksteiselt uuritakse näiteks töö kohta, on hea olla aus ja tunnistada, et tiheda töögraafiku tõttu otsitakse just vabamat suhet. Seejärel saab vaadata, kuidas teine pool sellele reageerib.

Kui teine ei ole ainult seksisuhtest huvitatud, tuleb inimese otsust austada ja edasi liikuda. Seksuoloogi sõnul on oluline oma soovidest juba alguses juttu teha, et mitte asjatult valesid lootusi äratada, kirjutab InStyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles