4 viisi, kuidas ulatada abikäed haigetele Eesti lastele

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna Lastehaigla Toetusfond

Jõulude aeg on aitamise aeg. On aeg mõelda neile, kel on elus vähem vedanud. Siin on neli viisi, kuidas saab Tallinna Lastehaigla Toetusfondi kaudu abikäed ulatada.

Tallinna Lastehaigla Toetusfondi kaudu saab jõulueelsel ajal teha heategusid Tallinna Lastehaigla patsientidele mitmel moel.

1. Ostes heategevusliku muinasjuturaamatu «Urmelid ja kaksteist heategu» teed mitmekordselt rõõmu – nii kingisaajale kui ka haiglas viibivatele lastele, sest kogu raamatumüügist saadav tulu läheb fondi kaudu Tallinna Lastehaiglale.

Urmelite raamat on müügil Apollos.

2. Tallinna Lastehaigla Toetusfondi iga-aastane jõululaat toimub teisipäeval, 11. detsembril kell 11.00-16.00 Mustamäel Tallinna Lastehaigla peahoone fuajees (Tervise 28).

Laadal pakutakse müügiks käsitööd, hoidiseid, jõulukaarte, küpsetisi jm omavalmistatud kaupa. Laada tulu läheb sügavalt enneaegsete vastsündinute intensiivraviüksuse perepalatite rajamiseks (kampaania «Iga hetk on oluline»).

3. Toeta käeroboti ostmist. Heategevuskampaania «Ulata abikäsi» raames kogutakse raha ainulaadse käeroboti soetamiseks, mis on ennekõike mõeldud nende patsientide tarbeks, kellel on ühe kehapoole halvatus või kes ei saa neuroloogiliste häirete tõttu oma käsi tavapärasel viisil liigutada ning vajavad erilist teraapiat. Heategevuskampaania toimub koostöös Tartu Lastefondiga ja kütusefirmaga Olerex.

4. Selveri iga-aastane heategevuskampaania «Koos on kergem» toetab haiglate laste- ja sünnitusosakondi üle Eesti. Tallinna Lastehaigla Toetusfond plaanib kogunenud annetuste eest soetada elektroentsefalograafi, mis on meditsiiniseade aju elektrilise aktiivsuse registreerimiseks. Uus aparaat avab paremad võimalused peaaju haiguste, nagu epilepsia, une- ja teadvushäired, kaasaegseks diagnostikaks ning raviks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles