Ülikuum! Sõbranna lemmikbutiik esitles vallatut Kriss Sooniku erikollektsiooni

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kriss Soonik disainis Ulaka Kaunitari butiigile spetsiaalse kollektsiooni, mida esitleti eile õhtul Atelier' stuudios.

Müüki tuid uued erimudelid Ulaka Kaunitari pesupoodi Pärnu maanteele juba täna. Tegemist on limiteeritud eksklusiivse kollektsiooniga, mida ei müüda kusagil mujal maailmas.

Disainer Kriss Soonik-Käärmann ise ütleb, et Ulakas Kaunitar oli brändi esimene Eesti koostööpartner, mis ka seda erikollektsiooni innustas. «Sinna on kaasatud erksad värvid ja detailid, mis sobivad ideaalselt just sellele kelmikale pesupoele,» ütleb Soonik-Käärmann.

Kollektsiooni vallatud pesukomplektid, trippidega pluusid, bodid ning wrap'id sobivad imeliselt kallimale jõulukingiks. Ulakale Kaunitarile kohaselt on kõik tooted ulakad.

Vallatu pesupood Ulakas Kaunitar on uhke, et on saanud esindada ja pakkuda Kriss Sooniku pesu juba aastast 2011. Ka paaridele mõeldud poest leiab pesu, lelud, aksessuaarid ja kuhjaga häid nõuandeid.

Sõbrannadeseltskonnale pakutakse võimalust kaupluses tähistada ka tüdrukuteõhtut või sünnipäeva koos vallatu tuuriga – ulakate mänguasjade ja saladuste tutvustamine ning nippide jagamine. Paarid on oodatud kahekesi vallatusi lähemalt uurima Õhtu Kallimaga paketi raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles