Heategija, kiirusta! Üle 500 lapse võivad jääda jõulukingita (2)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maxima

Veel viimased päevad on jäänud heategevusprojekti Inglipuu vähekindlustatud laste kingituste ära toomiseks. Puudu on aga veel üle 500 kingituse, mis tähendab, et on lapsi, kes võivad sootuks ilma kingita jääda.

Üle Eesti oodatakse Maxima kauplustesse ligi 550 jõulukingitust, mille soovid võtsid inglipuudelt heategijate täitmiseks. Kokku ootab Inglipuu projekti raames kingitust 1330 vähekindlustatud last.

Maxima tegevjuhi kt Marko Põder sõnul on valdav enamus 44 Maxima kaupluses asuvatelt inglipuudelt soovid täitmiseks võetud, ent kingitused pole veel poodidesse jõudnud. «Täname väga tänavusi tublisid heategijaid, kes on tänaseks peaaegu kõigi ehk juba 1265 lapse unistuse täitmise enda peale võtnud. Kingitusi on meie kauplustesse tagasi jõudnud veidi üle 700. Inglipuu projekt kestab veel viimaseid päevi ja palume kõigil heategijatel, kes on kingisoovi valinud, tuua kingitus samasse kauplusesse hiljemalt 11. detsembriks,» sõnas Põder.

«Üsna mitmes kaupluses on ära toodud vaid mõned kingitused. Et kingitused pühade ajaks ikka lasteni jõuaksid, paneme headele inimestele südamele, et nad kingituste toomisega kiirustaksid,» lisas Põder ja tänas kõiki neid, kes kingi juba ära on toonud.

Kohalike sotsiaaltöötajate abiga kokku kogutud vähekindlustatud laste soovid ootavad veel täitmist üheksas maakonnas. Üle Eesti ripub inglipuudel veel 65 majanduslikes raskustes perede laste jõuluunistust.  Täpse soovide arvu nende asukohtade järgi leiab veebilehelt www.maxima.ee/inglipuu.

Vähekindlustatud perest pärit lapsele jõulukingituse tegemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Inglipuude asukohad ja täitmata kingisoovide arvu leiab Inglipuu kodulehelt www.maxima.ee/inglipuu. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise eest ja pakkide lasteni toimetamisel on abiks piirkonna sotsiaaltöötajad.  Üle-eestilises heategevusprojektis saab osaleda 11. detsembrini.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles