Kuidas vähendada keharasva lihaseid kaotamata?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tomas Anderson / PantherMedia / Tomas Anderson

Kui soovid keha rohkem toonusesse saada ning leida üles ka oma kaunid lihased, siis tasu meeles pidada neid näpunäiteid.
 

Unusta kaal

Viska kaal nurka. Vastupidiselt levinud arvamusele, et kaalunumber näitab sinu vormi parandamise edusamme, pole seda vaja. Kui kaotad rasva, kuid treenid lihaseid suuremaks, võib kaalunumber hoopis tõusta. Ära muuda numbrit kaalul enda kinnisideeks.

Toitu õigesti

Lisaks trennile, on vormi parandamisel oluline roll toitumisel. Õigesti toitumisel. On oluline, et lihastel oleks piisavalt ressursse, mille arvelt kasvada. Samas ei tohi sa süüa liiga palju, et rasvakihti vähendada. Proteiin on olulisel kohal ideaalse vormi saavutamisel. Õigesti toitumine on võti. Suhtle personaaltreeneri või toitumisspetsialistiga.

Õige trenn

Kui soovid kaalu alandada, on kardiotrenn hea viis. Kui soovid aga samal ajal lihaste toonust parandada, pead pöörama pilgu lihastreeningutele. Tehes rasket kardiotrenni, asuvad lihased rasva päästma, et organismil piisavalt energiat oleks. See ei tähenda, et pead kardiost loobuma. Leia kuldne kesktee ja jälgi keha arengut.

Allikas: This Is Insider

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles