4 asja, mida pärast kolmandat kohtumist partnerist teadma peaksid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Esimesed kohtingud on närvesöövad ning ilmselt jääb kaaslase kohta veel palju varjatuks. Küll aga kolmanda kohtingu lõpuks peaks sul olema selge ülevaade nendest asjadest.

Kas naudid tema seltskonda?

Kolme kohtumisega peaks olema selge, kas ootad pikisilmi uut kohtumist või mõtled uutele kohtumistele pigem õudusega. Kas naudid täiel rinnal temaga aja veetmist?

Kas nad on olemas ka lähitulevikus?

Kas ta on selline inimene, kes on sinu kõrval alles ka siis, kui oled kõrvuni armunud? Selleks ajaks peaks sul olema mingi info tema lähituleviku plaanide kohta: plaanib ta teise linna kolida, reisima minna või karjäärile keskenduda. Peaksid teadma, kas temasse tasub rohkem aega investeerida.

Kas teie vahel on pikaajalist keemiat?

Kolmanda kohtingu lõpuks on näha, kas teie vahel on potentsiaali pikemaajaliseks keemiaks või mitte. On tunded kolme kohtingu vältel kuidagi arenenud? See ei tohiks olla vaid füüsiline meeldimine, vaid teievaheline säde.

Kas tahate samu asju?

Kuigi palju on veel üksteise kohta õppida, peaks suuremad pidepunktid olema arutatud. Kas teie suuremad eesmärgid ja väärtused elus on sarnased? Kui sinu kohtingukaaslane ütleb, et ta ei taha kunagi lapsi saada või talle ei meeldi reisida, siis tasub mõelda, kas sa tunned end tema jutus ära. Kui ei, pole nii suurte põhimõtteliste erinevuste ilmnedes mõtet ühist tulevikku planeerida.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles