Mida teha? Mina tahaks last, aga mu kaaslane veel mitte (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Laste saamine on teema, mis võib tekitada partneriga palju stressi. Eriti, kui partnerite arvamused ei ühti.

Räägi ausalt oma valmisolekust või põhjustest, miks valmis ei ole

Suhe on 50/50 partnerlus ning pere loomine nõuab tugevat koostööd. Laste saamine peaks olema oluline teema, mida enne abielu arutada. Esita ausalt enda seisukohad ning ole avatud oma partneri omadele.

Arvesta, et üks osapool võib perega alustada meditsiinilistel põhjustel

Kui sa pole valmis veel pere looma, kuid tahad seda kunagi siiski teha, arvesta võimalusega, et partneril võib mõni meditsiiniline põhjus sellega kiirustamiseks. Räägi enda probleemidest ja pidage meeles, et suhe oleks prioriteet.

Veendu, et soovid lapsi õigetel põhjustel

Ära kiirusta laste saamisega selleks, et suhet tugevdada. Pole aus ei lapse ega parneri suhtes, kui soovid lapsi saada enesetunde parandamiseks.

Tea, et on olemas kompromiss

Isegi, kui lükkate pere loomise edasi, hoidke vestlus jätkumas. Sellised jutuajamised võivad olla stressirohked, kuid teie enda suhtumine saab seda pinget maha võtta. Teie omavaheline suhe saab olema tulevase pere pidepunkt. Hoidke seda ja leidke kompromisse.

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles