Tehnovana kingid teie kuuse all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ja vabalt võib tehnovana kuuse alla peita Helsingi reisi koos Amos Rexi piletitega, kus 6. jaanuarini on äge kunsti ja tehnoloogia sümbioosis avanäitus «teamLab».
Ja vabalt võib tehnovana kuuse alla peita Helsingi reisi koos Amos Rexi piletitega, kus 6. jaanuarini on äge kunsti ja tehnoloogia sümbioosis avanäitus «teamLab». Foto: tootja

Kui teate kedagi, kellele meeldivad vidinad, mis on targad, lõbusad või teevad elu lihtsamaks, siis siit leiate mõned soovitused, mida talle kuuse alla kingikotti panna.

Kingitustega on pahatihti see kurb lugu, et esiteks on neid raske välja valida, teiseks peaksid nad rahakoti võimaluste piiridesse jääma. Inimesed on erinevad, nende soovid on erinevad. Võib ka juhtuda, et ämmale jõuludeks heast südamest ja parimate soovidega kingitud reisibüroo kinkekaarti ja kohvrit loetakse kui vihjet. Olen kuulnud ka arvamusi, et majapidamisriistu ei sobi kinkida jne. Kõik on tõlgendamise küsimus. Hea on, kui tead kingisaajat nii hästi, et väärtõlgendamisi ei tule ja rõõm saadab nii kinkijat kui ka kingi saajat.

Mulle meeldivad igasugused vidinad, mis on targad, lõbusad või teevad mu elu lihtsamaks. Olgu, möönan, et ilusad võiksid nad ka olla. Allpool mõned soovitused, mida minu tüüpi inimesele meeldiks kuuse alt leida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles