Juuksuri saladus: läikivateks juusteks vajad ainult kahte hooldust, aga neid peab tegema korraga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Pärast pikka ja päikselist suve on juuksed veelgi elutumad ja katkisemad kui tavaliselt. Ja kuigi turul on meeletu hulk juuksehooldusvahendeid, saab juuste välimust kõige paremini parandada vaid kahe hooldava protseduuriga.

Sydney juuksur Barney Martin rääkis väljaandele Femail, et kõige paremini elustavad kahjustatud juukseid valguhooldused ja niisutavad hooldused.

Valke sisaldavad juuksehooldused parandavad juuksekarvu nii seest kui väljast. Need parandavad ja tugevdavad karvatüve ning on eriti tähtsad neile, kes on oma juukseid värvinud. Juuste heledamaks blondeerimine on kõige agressiivsem protseduur, mida oma juustega ette võtta, seetõttu peaksid kõik, kelle juuksed on blondeeritud, tegema kodus regulaarselt valgumaske.

Kuigi Olaplex on kõige tuntum, on turul tegelikult vahendite valik väga lai, tasub vaid silmad lahti teha ja veidi põhjalikumalt uurida. Sageli on nende toodete nimes samuti sõna «plex».

Teise väga olulise hooldusena soovitab Martin niisutavad juuksehoolduseid, mis teevad juuksed siledaks ja annavad neile terve välimuse. Niisutamine turgutab juukseid välispidiselt, tehes need siidiseks ja pehmeks. Millist toodet valida, sõltub juba igaühest endast, sest valik on väga lai ja õige vahend sõltub juuksetüübist. Kuivematele juustele sobib enamasti mask rohkem kui kreem.

Martin soovitab juuste kosutamiseks teha nii niisutavat kui valguhooldust korra nädalas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles