100-aastane naine: minu pika elu saladus on lihtsaimast lihtsam (2)

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com / SWNS.com

3. detsembril oma sajandat sünnipäeva tähistanud Mary Norris juba teab, kuidas tervist hoida. Tuleb välja, et meestel on naise pikaealisuses omapärane roll.

Teise Maailmasõja ajal asus Mary tööle laskemoona vabrikusse, mõeldes oma viiele vennale, kes toona võitlesid. Edinburghis elav naine on kümnest lapsest ainus, kes tänaseks elus. Mary räägib, et tema isa nägi rasket vaeva, et Maryl, tema õel ja üheksal vennal katus peakohal oleks.

Majahalduri sõnul, kus Mary elab, käib naine pidevalt väljas, vahendab Metro. Jalutuskäikude vahele meeldib juubilarile end vahel juuksuris käiguga premeerida. Kuigi majahoidja arvates võib olla Mary pika ea saladus tantsimine ja vein, kuid sajandat sünnipäeva tähistanud naine arvab muud. Mary, kes pole kunagi abielus olnud, pole pidanud kunagi ka meeste pärast muretsema ning peab just seda enda pika elu saladuseks.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles