Selle trikiga saad nuudlid imekiirelt valmis

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Edward Eyer/Pexels

Nuudlid on ideaalne lahendus, kui majja saabub ootamatult suur nälg ja sul pole absoluutselt mingit tahtmist hullumiseni kokata. Aga kui ka see aeg näib igavikuna, kuni vesi potis keeb ja nuudlid valmis saavad, mis paneb su kõhu talumatult korisema, kasuta kavalust.  Hoiad kokku nii aega kui elektrit.

Kui tahad  vett ja elektrit kokku hoides raha säästa, soovitab Wunderweib just allpoololevat meetodit. Teise boonusena olgu lisatud, et nuudlid  ei kleepu külmas vees kokku. Mis aga kõige parem - sa saad oma nälja vastu midagi ette võtta, kuna nuudlid saavad kiiremini valmis kui muidu. 

Vaja läheb:

  • sügavat praepanni 
  • külma vett
  • nuudleid

1. Vala nuudlid panni ja kalla neile külma vett. Nuudlid peaksid olema veega kaetud. 

2. Tõsta pann pliidile ja kuumuta. 

3. Kui peaaegu kogu vesi on aurustunud/ imendunud, võid kontrollida, kas nuudlid on valmis. 

4. Ära kalla ülejäänud nuudlivett ära. Ka selleks on kasutuvõimalusi. 

Turbo tomatikaste

Kasuta praepanni-trikki, et teha kõrvale ka üks superkiire tomatikaste. Praepanni nuudlivesi sisaldab hulganisti tärklist - palju rohkem kui tavalise keedupoti-meetodi puhul. 

Lisa pannis passivatele nuudlitele passeeritud tomateid, tomatikontsentraati, veidi suhkrut, soola, pipart ja vürtse. Lase segu korraks keema - ja ongi su kiire nuudliroog tomatiga valmis. Kuna sa kasutasid vaid ühte panni kogu toidu valmistamiseks, läheb ka nõudepesu kiiremini. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles