Michelle Obama hertsoginna Meghanile: võta aeg maha

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shirley Kwok / ZUMAPRESS.com

Nii Michelle Obama kui Meghan Markle sattusid elu keerdkäikude tõttu avalikkuse suure tähelepanu alla. Obama otsustas jagada saadud õppetunde ka värskele hertsoginnale.

Endine USA esileedi rääkis hiljutises intervjuus, et pole lihtne avastada end järsku kogu maailma rambivalgusest. Obamad on prints Harry ja tema abikaasa Meghani tuttavad juba pikemalt ning on kõrvalt näinud ka Sussexi hertsoginna teekonda kuningliku pere liikmeks.

«Nagu minagi, ei osanud Meghan ilmselt uneski näha, et sellist elu elama hakkab. Surve, mida teised ja sa ise endale paned, on suur. Minu parim nõuanne oleks, et võta endale aega ja ära kiirusta millegi tegemisega,» soovitas Obama. Michelle meenutab, et esimesed kuud Valges Majas kulusid tütarde eest hoolitsemiseks. «Kuidas nad koolis vastu võetakse, kas neil tekib sõpru,» loetles ta asju, millega enne isikliku karjääriga alustamist tegeles ning tõdeb, et selline algus esileedina oli hea.

Michelle sõnab, et teades Meghanit, tunneb hertsoginna ilmselt survet kasutada tuntust maksimaalselt millegi hea tegemiseks. Endise esileedi sõnul on tuntud inimesel võimalus teha head, kuid asju tuleks teha nii, et kõik see ka endale midagi pakuks, vahendab Marie Claire.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles