Neli toitu jõululauale, mis aitavad kaalu kaotada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Graham Oliver

Jõulud on aeg, mil suur osa inimestest kipub üle sööma. Rasked toidud ja pikad õhtud perega söögilaua taga teevad oma töö ning jaanuarist lubatakse ikka ja jälle end treeningsaali vedada. Kuidas seda nõiaringi murda?

Kala ja meriannid

Mereandidel on väga hea kalorite ja valgu suhe. Kui suurendad enda valgutarbimist ning vähendad süsivesikute oma, kulutab keha päevas 150–200 lisakalorit. Lisaks immuunsüsteemi tugevdamisele, mõjub meriandide- või kalalaud mõnusat vaheldust traditsioonilisele seapraele.

Seller

Seller on imeline taim, mida süües põletab keha rohkem kaloreid, kui süües sellest saab. Seda saab lisada suppidele või panna dipilauale.

Kakao

Orgaaniline toorkakao on supertoit, mis sisaldab hulganisti antioksüdante, vitamiine ja mineraale. Lisaks sisaldab kakao rohkem kaltsiumit kui lehmapiim ning on taimsetest allikatest suurima magneesiumisisaldusega.

Kikerherned

Kikerherned sisaldavad palju kiudaineid ja proteiini, mis paneb rasvad põlema. Lisaks aitavad kikerherned parandada seedimist ning hoiavad kõhu kauem täis.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles