Kadri Kõusaar valmistub uue filmi tegemiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kõusaar
Kadri Kõusaar Foto: SCANPIX

Ajakirja Anne & Stiil selle aasta andeka ja stiilse tiitli pälvinud Kadri Kõusaar ei ole oma eelmise filmi «Magnus» keelust ehmunud ning valmistub juba uue teose filmimiseks.

Järgmise aasta esimestel kuudel algavad Kõusaare järjekordse filmi võtted ning seekord annab Kadri selle välja Inglismaal. Kuigi ta jätkab ka uues filmis Eestis keelatud «Magnuse» temaatikat, loodab ta, et meie kodumaast arenenum Suurbritannia filmi ära ei keela.

«Film on ingliskeelne ning räägib ühes Cambridge’ ülikooli proffessorist, kes asub tegelema omakohtuga,» tutvustas Kõusaar Kolmeraudse saates lisaks oma raamatule «Alfa» ka tulevast filmiteost. Proovivõtted on Eestis juba tehtud ja kui kõik läheb plaanipäraslt, on teos ekraanidel juba järgmise aasta sügisel.

Andekas ja stiilne naine teab, et ka uus film võib tekitada palju poleemikat, kuid selline on tema praegune loominguline periood - ta sööstab rasvase rinnaga karmidele teemadele peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles