Sodiaagi saladused: 3 tähemärki, kes naudivad sel aastal parimaid jõule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Antonio Guillen Fernández

Detsembrikuu on alati üheaegselt imeline ja segadust tekitav. Nende kolme tähemärgi esindajad ei pea muretsema - detsember tuleb imeline.
 

Lõvi: sind ootab ees enneolematu rõõm

Tänu Päikese, Merkuuri ja Jupiteri liikumistele on sinu emotsioonid erakodsetes kõrgustes. Uus armastus? Uus projekt tööl? Sa oled hoos ja keegi ei saa sind takistada. Võta detsembrikuust, mis võtta annab!

Ambur: aeg tähistada

Palju õnne, Ambur! Algamas on sinu jaoks uus ajastu ja sa tähistad seda juba täna. Hetkel on Merkuur retrograadis sinu tähtkujus, kuid see muutub peagi. Sinu juhtiv planeer Jupiter on praegu kibekiires tegevuses ning toob sulle hulganisti õnne ja rõõmu. Istu mugavalt ja naudi sõitu.

Kaljukits: oled valmis suurelt naasma

Hakkad lõpuks tundma end iseendana. Puhka end detsembrikuuks välja ning pane end valmis uue hooga elule vastu astuma. Jupiteri liikumine käivitab sinus uue energia ning toob kaasa uusi unistusi ja lõpetab senised lahtised teemad. Lõõgastu ja naudi pühadeaega.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles