Tegelik põhjus, miks prints Harry ja Meghan Markle Kensingtoni paleest lahkuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: IAN VOGLER / AFP / Scanpix

Hetkel Kensingtoni palees elavad prints Harry ja Meghan Markle kavatsevad sealt enne lapse sündi ära kolida ning asuda elama maale. Miks küll selline otsus?

Kuninglik palee on ametlikult teatanud, et peatselt lapsevanemateks saav paar kolib Kensingtoni paleest ära ja asub elama Windsori. Tegemist on nende jaoks väga erilise kohaga ning nad on tänulikud, et saavad just seal elama hakata.

Teadaanne tuli varsti pärast seda, kui teatati, et prints Harry ja William ei jaga enam sama pressitiimi, sekretäre ja toetusmeeskonda. Arvatakse, et kahe venna vahelised suhted on pingelised. Pole selge, kas see on põhjus noorema venna kolimise taga.

Kolimisest hoolimata jääb nende kontor Kensingtoni paleesse. Prints Harry ja Meghan ei ole tegelikult ainukesed, kes eelistavad elamiseks rahulikumat paika. Ka kuninganna Elizabeth II peab oma lemmikuks koduks Windsori, mitte aga Buckinghami paleed.

Isegi prints Williamil ja Kate Middletonil on olemas maakodu, see ei asu muide üldse kaugel kuninganna Sandringhami majast. Anmer Hall on koht, kus nad peatuvad pühade ajal või siis kui käivad puhkamas. Ametlik kodu on prints Williamil ja Kate Middletonil siiski Kensingtoni palees.

Olgu siis kolimise põhjuseks soov oma vennaga «ärid» lahku lüüa või soov last vaiksemas kohas kasvatada, igatahes tundub, et nende ametlik elukoht on tõepoolest muutumas, kirjutab Msn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles