Hõissa, pulmad! Märulistaar Jackie Chani tütar abiellus vanemate vastuseisust hoolimata tosin aastat vanema tüdruksõbraga

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Jackie Chani 19-aastane tütar Etta Ng Chok Lam kinnitas esmaspäeval, et abiellus oma kanadalannast kauaaegse tüdruksõbra, 31-aastase Andi Autumniga.

Etta postitas Instagrami praeguseks kustutatud foto, millel on näha õnnelik noorpaar. Nad mõlemad kandsid valget, käes oli neil abielutunnistus kuupäevaga 8. november 2018. Pildiallkirjas kirjutas naine: «Meid ühendab meie pulmapäeval armastus ja seadus.»

«Me kõik oleme haiget saanud, aga kui sa oskad armastusest unistada, võid sa selle ka leida,» kirjutas naine. «Armastus on leebe, see ei mõista hukka. Armastus on nii nõrkus kui tugevus. Armastus võib kõike muuta. Armastus võidab!»

Etta isa on Jackie Chan, ema endine näitleja ja iluduskuninganna Elaine Ng Yi Lei, kes teatas rasedusest aastal 1999. Paar ei olnud abielus.

Ng ja Autumn hakkasid deitima eelmisel aastal ja kolisid oktoobris Kanadasse. Nende suhet pole Etta vanemad toetanud. Naine postitas Youtube’i video, mis läks kulutulena lendu, kirjutab South China Morning Post. Selles palub ta pisarsilmil inimeste abi, kuna on enda väitel «homofoobsete vanemate tõttu kodutuks jäämas».

«Kui neil pole raha, peaksid nad tööle minema,» kommenteeris toona asja Elaine. «Nad ei oleks pidanud filmima klippi, milles ütlevad, et on pankrotis ning kuulutama, kes on Etta isa. Inimesed üle kogu maailma teevad rasket tööd ja ei looda kellegi teise kuulsusele, et raha saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles