Tuntud moeikoon hakkab internetis moespikreid avaldama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham 
London Fashion Week, Ready to Wear, Spring Summer 2019.  Galerie Thaddaeus Ropac, Mayfair, London, England September 16, 2018.
CAP/GOL
©GOL/Capital Pictures
Victoria Beckham London Fashion Week, Ready to Wear, Spring Summer 2019. Galerie Thaddaeus Ropac, Mayfair, London, England September 16, 2018. CAP/GOL ©GOL/Capital Pictures Foto: Rick Gold/Capital Pictures / GOL/Capital Pictures

Victoria Beckham alustab oma ilukanaliga, kust võib iga soovija õppida moeikooni nippe nii riietumisel kui iluprotseduuridel.

Moedisainerist naine teatas fänne enda uuest projektist põgusa Instagrami video teel. 44-aastase moeikooni esimene video on Londoni moenädala telgitagustest Beckham sõnas, et ootab huviga võimalust oma fännidega video teel kontakti luua.

Victoria Youtube kontol on tänaseks 22 000 jälgijat. Sealt võib hetkel näha varasemast ajast üles filmitud meigiõpetusi ja klippe moesõude lavatagusest elust. Uus kanal tuleb Beckhami sõnul palju personaalsem ning rohkem videosid temast endast. Teadaannet on lühikese ajaga näinud ligi miljon fänni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles