Väärt nipp: jõuluoste tehes kinnita oma käekott ostukäru külge

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Girl in handcart
Girl in handcart Foto: Dmitriy Shironosov / PantherMedia / Dmitriy Shironosov

Jõulueelsel ajal on poodides palju rahvast ja tunglemist. Nii võib pahaaimamatul kliendil jääda ostukäru mõneks ajaks valveta. Kui sinna on unustatud ka isiklikke asju, võib juhtuda midagi halba.

New Hampshire’i politseijaoskond jagas oma Facebooki lehel nippi, mis tasub igaühel kõrva taha panna. Selleks, et kellegi kuri käsi ei saaks ostukärust kotti või rahakotti pihta panna, hoia oma koti lukud kogu aeg kinni ja kinnita kott käru külge.

Koti saab kergesti kinni panna mõne klambri või odavama karabiiniga. Kuigi see ei aita täielikult vargust välistada, teeb see töö vargale palju raskemaks ja äratab tähelepanu, kui ta su käru juures pikemalt kohmitsema jääb. Lahtist käekotti on aga eemale seisnud kärust väga lihtne märkamatult kaasa võtta.

Taskuvargad kasutavad rahvarohkeid kohti sageli ära selleks, et hiilida ligi neile, kelle tähelepanu on hajutatud ja asjad laiali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles