Prints Charlesi humoorikad nimepakkumised tulevasele kuninglikule beebile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GEORGES ROGERS/SIPA / GEORGES ROGERS/SIPA / Scanpix

Prints Harry ja Meghan Markle'i tulevase beebi võimalik nimi põhjustab palju elevust. 

Enne kui Meghan Markle ametlikult kuningliku perekonnaga liitus, pidas ta blogi nimega The Tig, kus jagas lugejatega erinevaid retsepte ja tervislikku eluviisi toetavaid postitusi. Kord oli Meghan blogis kirjutanud, et üks tema lemmikuid lapsenimesid olevat Grey, vahendab Marie Claire.

Kuningliku beebi tulevane vanaisa prints Charles viskas aga nime teemal nalja, väites, et prints Harry ja Meghan Markle võiksid inspiratsiooni võtta oma hiljutisest Austraalia visiidist. 

«Muide, daamid ja härrad, mu poeg Harry ütles mulle, et nende hiljutise Austraalia visiidi ajal pakuti talle ja ta naisele tulevase beebi jaoks lõputult sügavamõttelisi nimevariante,» rääkis ta. 

«Jäägu see meie vahele, aga ma kahtlustan, et Kylie ja Shane võivad saada väljavalituteks. Aga daamid ja härrad, ma ei imestaks ka Edna või Lesi üle,» naljatles prints.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles