Kiirtoidukett sulges restorani, sest internetti lekkis video roti praadimisest

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Natalya Danko / PantherMedia / Scanpix

Hamburgereid pakkuv restoranikett Teddy’s sulges ajutiselt ühe oma Hawaii restorani, sest internetti lekkis video, kus nende töötajad paistavad grillil praadivat rotti või hiirt

Snapchatis avaldatud videos on näha, et kaks Teddy’s töötajat on keti Mapunapuna restorani grilli kõrval ja üks töötaja keerab grillil ümber midagi halli, millel on pikk saba. Teine töötaja ütleb selle peale «Tere tulemast Teddysse.»

Restoranikett reageeris videole sellega, et vallandas töötajad ja sulges koheselt restorani suurpuhastuseks.

Hawaii tööinspektsioonil on plaanis restorani ülevaatuseks külastada. Teddy’s plaanib välja selgitada, kas video on päris ning asendada töövahendid uutega, vahendab Independent.

«Me oleme täiesti kohkunud oma endise teismelise töötaja käitumise pärast ja me kavatse välja uurida, kas see video on üldse autentne,» ütles Teddy’s üks omanikest Richard Stula.

Keti mänedžer plaanib tellida ka kahjuritõrje, et selgitada välja, ega närilised mõnda haigust ei ole levitanud. Samuti suhtlevad nad advokaadiga, sest plaanivad endised töötajad kohtusse anda.

Viimase ülevaatuse juunis läbis restoran edukalt. Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles