Probleemid magamistoas, mis on tegelikult normaalsed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Mõni nendest muredest võib tunduda paari jaoks kui suur probleem. Tegelikult on see ka teiste paaride puhul nii ja täiesti normaalne.
 

Seksite vähem kui kaks korda nädalas

On tehtud mitmeid uuringuid mõistmaks, kui tihti paarikesed keskmiselt nädalas seksivad. Küll aga ei tähenda see seda, et nii peabki olema. Igal paaril on oma tõusud ja mõõnad ka voodilinade vahel.

Iga seks on samasugune

Nagu ka ülejäänud maailmas pea kõigil paaridel. Enamus paare armatsevad täpselt sama moodi ja sama aja enamus kordadest. See ei pruugi olla ideaalne, aga see ei ole ka midagi ennekuulmatut.

Sul pole alati isu seksida

Kellel oleks? Isegi kõige himuramal inimesel on libiido languses, kui on stressirikas periood, kehv päev või haigus kallal. Probleemiks muutub see olukord siis, kui sul pole isu, kuna ei tunne end enesekindla ja seksikana. Sel juhul peaksid tegema tööd enda enesehinnanguga.

Seks pole kui filmis

Filmid on põhjusega filmid. Seks pakub palju asju, mitte vaid füüsilist väljaelamist. Ei saa võrrelda päris elu filmis nähtuga. Tihti on seks enda emotsioonide, mitte vajaduste väljendus.

Teie nägemused heast seksist on erinevad

Kas sa oleksid mures, kui teie söögi eelistused erinevad? Ilmselt mitte. Te olete partnerid, mitte identsed inimesed. Katsetage mõlema nägemusi ning võtke seda kui võimalust olla voodis mitmekülgsemad.

Allikas: DailyMail

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles