Kokk hoiatab: üks asi, mida ei tohiks avokaadoga kunagi teha

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Barbara Neveu / PantherMedia / Scanpix

Tippkokk Aarón Sánchez grillib pea kõike, mis ta kätte satub: homaari, marineeritud viinamarju ja täidetud piprakaunu. Grillile võib ta panna ka avokaadot, kuid üks asi, mida teda mitte kunagi tegemas ei näe, on avokaado ahju panemine.

«Avokaado maagia seisneb selles, et seda tuleb süüa värskelt,» ütles tuntud telesaate «Master Chef» kohtunik Sánchez väljaandele Taste of Home. Kes on teda saates näinud, teavad, et ta suhtub sellesse väga tõsiselt. Kui keegi on julgenud talle serveerida avokaadot, mis on ühel või teisel moel küpsetatud (röstitud või praetud), siis ei ole tal midagi head kohtuniku otsusest loota.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles