Kokk hoiatab: üks asi, mida ei tohiks avokaadoga kunagi teha

jaga E-post prindi artikkel saada vihje Loe ja lisa kommentaare

FOTO: Barbara Neveu / PantherMedia / Scanpix

Lugu kuulatav Minu Meedia tellijatele

Tippkokk Aarón Sánchez grillib pea kõike, mis ta kätte satub: homaari, marineeritud viinamarju ja täidetud piprakaunu. Grillile võib ta panna ka avokaadot, kuid üks asi, mida teda mitte kunagi tegemas ei näe, on avokaado ahju panemine.

«Avokaado maagia seisneb selles, et seda tuleb süüa värskelt,» ütles tuntud telesaate «Master Chef» kohtunik Sánchez väljaandele Taste of Home. Kes on teda saates näinud, teavad, et ta suhtub sellesse väga tõsiselt. Kui keegi on julgenud talle serveerida avokaadot, mis on ühel või teisel moel küpsetatud (röstitud või praetud), siis ei ole tal midagi head kohtuniku otsusest loota.

Tagasi üles