Tänapäevane muinasjutt: Mandy Moore räägib üllatavast kanalist, mis nad abikaasaga kokku viis

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandy Moore
Mandy Moore Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Ameerika poplaulja ja näitleja Mandy Moore abiellus paar päeva tagasi, 18. novembril 2018 oma muusikust kallima Taylor Goldsmith'iga. Paar tutvus 2015. aastal, üllatus-üllatus, Instagrami vahendusel.

Eelmise aasta oktoobris paljastas Mandy Moore ajakirjale People antud intervjuus, et kõik sai alguse tema Instagrami postitusest. «Ma tegin pilti nende albumist ja postitasin selle Instagrami. Kuidagi Taylor märkas seda ja kirjutas mulle. Me hakkasime edasi-tagasi omavahel kirju vahetama, seejärel läksime kohtingule ja edasine on ajalugu. Aitäh, Instagram, et aitasid mul oma kihlatuga kohtuda!» sõnas Mandy toona.

Moore rääkis, et nende suhe kasvas läbi FaceTime'i kõnede. «Me veetsime tunde üksteisega FaceTime'is rääkides. Me armusime, enne kui olime üldse kätest kinni hoidnud või suudelnud või midagi sarnast teinud. See oli super,» vahendab Harper'sBazaar.

Näitlejanna eelmine abielu lõppes vahetult enne muusikuga tutvumist ja naine usub, et saatus tahtis nad Tayloriga kokku viia. «Ma vaatlen minevikku kui stardipinki, et jõuda sinna, kus ma olen täna. Ma oleksin rõõmsalt nõus kõike seda miljon korda uuesti kannatama, kui see tooks mu uuesti Taylori juurde,» tunnistas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11•18•18

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles