Pruut avastas nipi, mille abil soodsalt unistuste pulmad korraldada

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Pruupaar oli nõus lükkama pulmi edasi, kuna polnud võimalusi soovitud pulmade pidamiseks. Siiski otsustas pruut anda ohjad saatusele ning loosiõnn aitas neil 800 euroga korraldada 11 000 eurosed pulmad.

28-aastane Hannah ja 26-aastane James taipasid, et neil pole piisavalt vahendeid, et pulmi pidada. 18 kuu jooksul veetis Hannah Alexander igapäevaselt tunde sotsiaalmeedias, otsides loosimänge, mis aitaks neil korraldada nende unistuste pulmad.

Kokku õnnestus pruudil võita 20 loosimängu ning nendega saada pulmadeks tasuta peokoht, professionaalne fotograaf, dekoratsioonid, pulmatort ja isegi abielusõrmused. Need võidud aitasid Inglismaalt pärit pruutpaaril altari ette astuda oma 60 perekonnaliikme ja sõbra ees, vahendab TheSun.

Hannahi sõnul tundsid lähedased muret, et ta veedab liiga palju aega loosimängudele, mis võivad osutuda pettuseks. Tagant järele suurt tööd ja sadu kampaaniaid meenutades oli see Hannahi arvates kõike seda väärt. Naine naerab, et see tekitas temas omajagu hasarti ning nüüd proovib ta võita kõigile jõulukinke.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles